BloemenUitvaartverzekering
Logo

Rouwruimte

Mijnheer Armand De Wit

Photo 631978
Woonachtig te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (2861, België)
Geboren te Mechelen (2800, België) op zondag 5 december 1937
Overleden te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (2861, België) op zaterdag 10 oktober 2020 op 82 jarige leeftijd
Weduwnaar van Mevrouw Jacqueline De Jonghe

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 12 oktober 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Armand De Wit. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

3 berichten (1 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste Anita en familie,
Het spijt mij zeer het overlijden van uw vader te moeten vernemen. Ik wens u en uw familie veel sterkte in deze moeilijke tijden. Ook zou ik graag de spijtbetuigingen van mijn kinderen Sigrid en Olaf laten weten.
Veel sterkte van Joske, Sigrid en Olaf.

Josephina Vermeeren- 15/10/2020

Rouwbetuigingen 

Wat werden we even stil toen we de rouwbrief zagen van Armand... overgegaan op 10 10 2020. Dezelfde dag als de geboorte van onze kleinzoon Vidar.. Het ligt zo dichtbij elkaar... dood en geboorte! Het laat je allebei even stilstaan bij de dingen des levens. Terwijl je iemand verwelkomt neem je afscheid van iemand anders... Af en toe denken we aan onze toffe buurman die al eens een flesje wijn of doosje koekjes over de muur stak... onze pakjes van de post aannam... en een babbeltje deed ook altijd deugd... Hij bracht in gans de straat hulp en vreugd... we moesten hem al wat missen toen hij verhuisde naar het WZC, maar we zullen hem nooit vergeten, Armand,
Het gaat je goed daarboven... we zien je al de sleutel v Sinte Pieter bewaren en iedereen helpen... We willen aan gans de familie ons medeleven hierbij tonen en hopelijk vinden jullie troost bij elkaar.
♡ Sterkte en Liefs Sabine en Luc ♡

Luc en Sabine De Vylder - Vyncke- 14/10/2020