BloemenUitvaartverzekering

Begrafenisonderneming Ceulemans Danny & Co

Borgersteinlei 96
2860 Sint-Katelijne-Waver (België)

Telefoon(s) : +32 (0)15 55 44 27 - +32 (0)495 16 44 27
Contact : Danny Ceulemans
Ondernemingsnummer : BE 0456.627.005
E-mail : info@ceulemansdanny.be
Funerarium/Funeraria : Funerarium Danny Ceulemans (Sint-Katelijne-Waver)
Hoofdzetel : Danny Ceulemans & C° bvba
Borgersteinlei 96
2860 Sint-Katelijne-Waver, België
RCS Antwerpen 0456627005

De dood komt altijd onverwacht. Bij een begrafenis moet dan ook veel last minute geregeld worden. Wij, Danny en Sonja, trachten die druk van de familie weg te nemen. Wij regelen begrafenissen van A tot Z geheel naar de wensen van de overledene of familie. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met ons.Funerarium Danny Ceulemans & co is opgericht in 1995.

De familie op haar gemak stellen is onze eerste en belangrijkste zorg.

Onze diensten

Voorzorg

Het taboe rond afscheid nemen verdwijnt langzamerhand. We zijn er ons steeds meer van bewust dat we op een dag heengaan en willen ons afscheid van het leven meer bespreekbaar maken. We bieden je de mogelijkheid om het verloop van je uitvaart helemaal zelf te bepalen. Zo kunnen je nabestaanden afscheid nemen op de manier die jij wilt en bespaar je hen de kopzorgen van beslissingen nemen in deze emotioneel moeilijke periode.

Daarnaast bieden wij ook uitvaartverzekeringen aan. Zo bespaar je je familie de financiële afhandeling van de uitvaart.
Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen met ons om jouw uitvaartwensen te bespreken.

Uitvaartzorg

Na het overlijden van een dierbare begeleiden we je in het rouwproces, en bespreken we samen met jou alle wensen en mogelijkheden. We besteden voldoende tijd aan de voorbereiding van de uitvaart en betrekken je bij iedere stap. We staan open voor de ideeën van de nabestaanden en bekijken samen wat mogelijk is om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Al 25 jaar bieden we jou een plek waar het volledige rouwtraject, van het regelen van de begrafenis tot de uitvaart zelf, op één plaats kan aangeboden worden. Daardoor kunnen we nabestaanden op een familiale manier ten volle ondersteunen in het rouwproces. Zo beschikken we over een rustige, serene omgeving waarin de nabestaanden een laatste groet kunnen brengen aan de overledene. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om, naast een plechtigheid in de kerk, te opteren voor een alternatieve afscheidsplechtigheid in onze nieuwe aula, waar ruimte is voor uitvaarten in intieme kring tot 140 personen.
Indien gewenst, faciliteren we graag een livestream zodat familieleden, vrienden of kennissen die niet op de plechtigheid aanwezig kunnen zijn, op afstand de uitvaart toch kunnen volgen aanwezig te zijn op de plechtigheid toch op afstand de uitvaart kunnen volgen. Ook een opname van de dienst behoort tot de mogelijkheden.
 
Na de plechtigheid bieden wij de kans aan om op dezelfde locatie een koffietafel te verzorgen. Onze koffiezaal biedt plaats voor ongeveer 80 personen.

Nazorg

Ook na de uitvaartplechtigheid worden nabestaanden overspoeld met allerhande formaliteiten die in orde gebracht moeten worden. Daarom hechten we veel belang aan nazorg, wat een onderdeel van de uitvaart is dat vaak over het hoofd gezien wordt. Onze gids “Wat te doen na overlijden”, die we jou aanbieden bij de regeling van de uitvaart, komt hieraan tegemoet.
In deze handige gids informeren we jou over alle praktische zaken die na de begrafenis nog allemaal geregeld moeten worden. Want na het overlijden van een familielid zal je heel wat administratieve en financiële instellingen op de hoogte moeten brengen

Wegwijzer