BloemenUitvaartverzekering

Mijnheer Alfons De Vries

Photo 735025
Woonachtig te Mechelen (2800, België)
Geboren te Mechelen (2800, België) op dinsdag 22 april 1952
Overleden te Mechelen (2800, België) op zondag 14 augustus 2022 op 70 jarige leeftijd
Samenlevingscontract met Mijnheer Paul Gerlo

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 16 augustus 2022.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Alfons De Vries. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

15 berichten (11 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste familie, bij deze wil ik u mijn medeleven betuigen bij uw verdriet bij het heengaan van Fons. Fons was onze zeer gewaardeerde koorregisseur bij het VRK en een man met een gouden hart en gedisciplineerde werkethiek. Maar bovenal een minzaam en vriendelijk man, altijd goedlachs en in de weer. Eén uit de duizend! Met Paul vormde hij een mooi koppel. Beide zijn nu herenigd en hopelijk terug in harmonie, een begrip waarmee hun aardse leven was gevuld! Veel sterkte, dat hij ruste in vrede!! Lieven, bas op pensioen.

Lieven Deroo- 29/08/2022

Rouwbetuigingen 

Mijn Oprechte Deelneming aan de ganse familie van Alfons
RIP Buurman

Annick DEPAEPE- 19/08/2022

Rouwbetuigingen 

Mijn innige deelneming bij het veel te vroeg heengaan van Alfons de Vries.Mijn gedachten van troost gaan uit naar de familie en in het bijzonder naar zijn zus Chris de Vries,veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Nicole Chiroli- 19/08/2022

Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming bij dit overlijden, waarvan ik schrik: Fons was vele jaren de steunpilaar van de organisatie waarvan ik algemeen directeur werd... Hij heeft mee de boot door zeer moeilijke wateren helpen navigeren.
Vaarwel, Fons. Ik vergeet je nooit.
Gunther

gunther broucke- 18/08/2022