BloemenUitvaartverzekering

Mevrouw Hilda Van Dyck

Photo 686853
Woonachtig te Bonheiden (2820, België)
Geboren te Putte (2580, België) op woensdag 21 september 1938
Overleden te Bonheiden (2820, België) op maandag 4 oktober 2021 op 83 jarige leeftijd
Echtgenote van Mijnheer Leopold Jos Wijns

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 5 oktober 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Hilda Van Dyck. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

17 berichten (15 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Beste Jos en familie
In deze moeilijke tijden willen wij jullie onze oprechte gevoelens van medeleven betuigen. Een echtgenote, een moeder, een grootmoeder, een overgrootmoeder verliezen ... het doet heel veel pijn en verdriet. Maar zij zal nooit helemaal weg zijn. In jullie hart zal zij immers altijd aanwezig blijven. Koester zeker alle mooie momenten waar jullie samen van hebben genoten.
Dany De Koker (voorzitter NBG) en Anita Van den Bossche

De Koker Dany- 9/10/2021

Rouwbetuigingen 

Onze oprechte deelneming met het verlies van jullie moeder, oma en schoonmoeder. Wij wensen jullie veel kracht en hopen dat jullie veel steun bij elkaar kunnen vinden. Sterkte en hartelijke groeten van jullie Hollandse vrienden.

Aardt en Wil Bos- 6/10/2021